Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

35-vuotias oli seurustelu­suhteessa 15-vuotiaan kanssa – hovioikeus tuomitsi miehen melkein kolmeksi vuodeksi vankeuteen

Oulun käräjäoikeus oli 28.1.2019 tuominnut vastaajan rikoslain 20 luvun 7 §:n 1 momentin mukaisesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden kymmenen kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi vastaaja oli tuomittu maksamaan asianomistajalle vahingonkorvausta ja korvaamaan valtiolle todistelukustannukset sekä sen varoista maksetut asianomistajan oikeudenkäyntikulut.

Teot ovat tapahtuneet 8.12.2017 – 6.07.2018 seurustelunomaisessa suhteessa. Tekoaikana 35-vuotias mies oli ollut useita kymmeniä kertoja sukupuoliyhteydessä tuolloin 15-vuotiaan tytön kanssa.

Vastaaja haki muutosta käräjäoikeuden tuomioon ja vaati syytteen ja korvausvaatimusten hylkäämistä. Syyttäjä ja asianomistaja vastasivat valitukseen ja vaativat, että se hylätään.

Hovioikeus muutti törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön syyksilukemista sukupuoliyhdyntöjen lukumäärän osalta ja tarkensi tekoajan alkamispäivää, mutta piti muilta osin käräjäoikeuden syyksilukemisen voimassa. Hovioikeus katsoi oikeudenmukaiseksi seuraamukseksi syyksiluetusta teosta käräjäoikeuden tuomitseman kahden vuoden kymmenen kuukauden vankeusrangaistuksen. Vastaaja määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna ja hänet velvoitettiin korvaamaan valtiolle sen varoista hovioikeudessa maksettu asianomistajan avustajan palkkio.

Hovioikeus on toimittanut asiassa pääkäsittelyn yleisön läsnä olematta ja määrännyt tuomion sen lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia lukuun ottamatta salassa pidettäväksi 60 vuoden ajaksi. Myös asianomistajien henkilöllisyys sekä oikeudenkäyntiasiakirjoja ja tallenteet on määrätty salassa pidettäväksi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+