Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KATSO VIDEO: Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU: Posti estää vuokratyöntekijöidensä informoinnin postilakosta

Filip kertoo siitä, miten häntä kohdeltiin Postin Logistiikkakeskuksessa Vantaalla torstaina 7.11.2019, kun hän kertoi tulevasta Postilakosta vuokratyöntekijöille.

Posti esti torstaina postityöntekijä Filip Djordjevicia jakamasta liiton lakkoesitteitä vuokratyöntekijöille Vantaan logistiikkakeskuksessa.

Filip jakoi esitteitä ja keskusteli rauhallisesti vuokratyöntekijöiden kanssa logistiikkakeskuksen eteisaulassa, kun työnantajan edustaja käski Filipiä poistumaan paikalta. Filip pyysi perusteluja työnantajan toimille.

Perustelujen sijaan työnantaja pyysi vartijan paikalle, jonka jälkeen hänet poistettiin työpaikalta. Filip ei aiheuttanut toiminnallaan mitään häiriötä. Posti on päättänyt rikkoa maanantaina alkavaa lakkoa mm. käyttämällä vuokratyöntekijöitä. Moni vuokratyöntekijä on kuitenkin jäämässä lakkoon, kun on saanut tiedon siitä mistä lakossa on kyse.

Uusia vuokratyöntekijöitä tulee esim. Postin logistiikkakeskukseen Vantaalle päivittäin. Filip on tehnyt ison työn heidän informoimisessa.

Tämä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka törkeäksi valtionyhtiö Postin henkilöstöpolitiikka on mennyt

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+