Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Sovittelija jätti sovintoehdotuksen – vastaukset keskiviikkona aamupäivällä klo 10

Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala antoi sovintoehdotuksen tiistai-iltana 26.11.2019. 

Osapuolet vastaavat valtakunnansovittelijan sovintoehdotukseen keskiviikkona 27. marraskuuta klo 10.00 sovittelijan toimistolla.

PAUn hallitus kokoontui tiistaina illalla käsittelemään asiaa. Asiasta tiedotetaan huomenna valtakunnansovittelijan tapaamisen jälkeen lisää. Mikäli molemmat osapuolet hyväksyvät sovintoehdotuksen lakot päättyvät sen jälkeen.

Mikäli jompikumpi osapuolista hylkää sovintoehdotuksen lakot jatkuvat.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+