Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta Helsingin poliisilaitoksen rikosylikonstaapelia vastaan

Helsingin poliisilaitoksessa työskentelevää rikosylikonstaapelia vastaan on nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta. Rikosepäilyn mukaan Jari Aarnio olisi pyytänyt rikosylikonstaapelia tarkkailemaan, onko poliisilla käynnissä Aarnioon liittyvää tiedonhankintaa. Rikosylikonstaapelin on epäilty joitain kertoja näin tehneen 4.11.–28.12.2016 välisenä aikana. Rikosylikonstaapeli on tämän kiistänyt

Samassa asiassa on tehty kaksi päätöstä syyttämättä jättämisestä. Näissä päätöksissä on kysymys siitä, että Aarnion ja erään toisen poliisimiehen oli epäilty yllyttäneen rikosylikonstaapelia edellä mainittuun tekoon. Aarnion osalta päätös syyttämättä jättämisestä perustuu siihen, ettei tästä teosta tuomittavalla rangaistuksella olisi vaikutusta Aarnion kokonaisrangaistukseen. Toisen poliisimiehen osalta päätös syyttämättä jättämiseen perustuu siihen, ettei riittävää näyttöä hänen syyllistymisestään yllytykseen ole.

Asiasta ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+