Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Crisis Management Initiativen toiminnanjohtaja Tuija Talvitie on kuollut

Crisis Management Initiativen (CMI) toiminnanjohtaja Tuija Talvitie (s. 1959) menehtyi kotonaan Espoossa vaikean sairauden uuvuttamana 2.1.2020.

Talvitie toimi CMI:n hallituksen jäsenenä vuosina 2005-2009 ja järjestön toiminnanjohtajana vuodesta 2009 lähtien. Hänen johdollaan CMI kasvoi yhdeksi maailman johtavista konfliktinratkaisujärjestöistä. Vuosikymmenen aikana toiminta on laajentunut neljälle maantieteelliselle alueelle, budjetti moninkertaistunut ja henkilöstön koko kasvanut yli 90 asiantuntijaan.

“Olen kiitollinen ja ylpeä siitä työstä, jonka Tuija Talvitie teki CMI:n menestyksen eteen. Hänen poismenonsa myötä CMI menettää poikkeuksellisen johtajan ja koko rauhanvälitysala arvostetun kollegan ja suunnannäyttäjän. Jäämme kaikki kaipaamaan Tuijaa ja esitämme lämpimän osanottomme Tuijan omaisille.”, sanoo presidentti Martti Ahtisaari.

Talvitien seuraajan rekrytointiprosessi aloitetaan mahdollisimman nopeasti hallituksen johdolla. Tänä aikana vastaavana toiminnanjohtajana toimii Hanna Klinge. Klinge on toiminut toiminnanjohtajan neuvonantajana ja CMI:n kumppanuuspäällikkönä vuoden 2018 alusta.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+