Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Mies yritti lyödä erätarkastajaa puukolla – sai tuomion

Käräjäoikeus tuomitsi kainuulaismiehen ehdolliseen vankeuteen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja ampuma-aserikkomuksesta. Mies oli lyönyt nyrkillä Metsähallituksen erätarkastajaa ja yrittänyt osua tähän myös puukolla.

Metsähallituksen erätarkastaja ja erävalvoja olivat olleet valvomassa metsästystä Sotkamossa marraskuussa 2018. Tarkoituksena oli valvoa, ettei alueella pyydetä metsälintuja laittomasti tieltä. Tarkastaja ja valvoja olivat pysäyttäneet auton. Kuljettaja oli vastustanut auton tarkastusta ja lyönyt lähinnä ollutta erätarkastajaa kahdesti nyrkillä ja yrittänyt lyödä myös puukolla. Paikalta paetessaan mies oli vielä ajanut erätarkastajan jalan yli.

Kainuun käräjäoikeuden mukaan miehen tuli tietää, että Metsähallituksen erätarkastaja ja erävalvoja olivat virantoimituksessa valvomassa metsästystä. Oikeus tuomitsi miehen kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Mies on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+