Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Henkilöauto suistui tieltä Outokummussa ja pyörähti katolleen pientareelle – Kuljettaja sairaalaan

Henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään mutkaisella tieosuudella Viuruniementiellä, ja päätynyt kulkusuunnassaan oikealle pientareelle katolleen.

Kuljettaja oli ollut yksin liikenteessä, ja päässyt omin avuin autosta pois ennen pelastuslaitoksen yksiköiden saapumista kohteeseen. Ambulanssi kuljetti kuljettajan keskussairaalaan tutkimuksiin.

Auto kärsi jonkin verran peltivaurioita lumipenkan pehmentäessä äkkipysäystä.

Ajokelit muuttuvat vallitsevan sääolosuhteen mukaan tällä hetkellä usein, ja on hyvä muistella oman ennakoivan ajotavan merkitystä liikenneturvallisuudelle – tilannenopeus on sovitettava olosuhteiden mukaiseksi.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+