Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Juuri nyt: Poliisi tutkii ampuma-aserikosta ja törkeää rikoksen valmistelua Kangasalla- Tredu tarjoaa keskusteluapua ja tukitoimia

Sisä-Suomen poliisi sai hälytystehtävän Kangasalan Tredun toimipisteelle klo 11.34. Ilmoituksessa kerrottiin, että eräältä koulun oppilaalta oli otettu pois reppu, jossa on aseita. Kyseinen henkilö otettiin kiinni koulusta klo 11.43.

Epäillyllä oli mukanaan käsi- ja kaasuase. Hän oli myös varautunut sytyttämään tulipalon. Hän oli esittänyt suusanallisen uhkauksen ja esittänyt reppunsa sisältöä henkilökunnalle. Tämän vuoksi hänen reppunsa otettiin henkilökunnan toimesta haltuun ja poliisi hälytettiin paikalle.

Kuvatunlaiset tapahtumat ovat hyvin harvinaisia Suomessa. Huolimatta kyseessä olevista rikosnimikkeistä ei kukaan koulussa ehtinyt joutua konkereettiseen hengen tai terveyden vaaraan. Koulu järjestää tarvittaessa kriisiapua henkilökunnalle ja oppilaille.

Poliisin esitutkinta on käynnistynyt ja poliisi on puhuttanut epäiltyä kerran. Tapahtumista on muodostunut selkeä kuva.

Tredu tarjoaa keskusteluapua ja tukitoimia

Tredun Kangasalan toimipisteessä oli poliisin hälytystehtävä 7.1.2020. Tämän johdosta kaikissa Tredun toimipisteissä on tarjolla keskusteluapua ja tukitoimia opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tukea tarjoavat mm. kuraattorit ja psykologit.

Tredun Kangasalan toimipisteessä psykologi, kuraattori ja terveydenhoitaja ovat huomenna keskiviikkona 8.1.2020 paikalla.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+