Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kaksi teinipoikaa häiritsi Riihimäen junan matkaa nappeja painamalla – Muut matkustajat joutuivat vaihtamaan junavuoroa

Maanantaina iltapäivällä Riihimäeltä Helsinkiin lähtevä R-junavuoro jouduttiin perumaan junassa häiriköineen kahden alaikäisen pojan käyttäytymisen takia.

17-vuotias ja 15-vuotias poika olivat painelleet ovien avaus- ja sulkemisnappeja sekä painaneet hälytysnappeja. Junan henkilökunta oli varoittanut poikia kyseisestä toiminnasta.

Tämä ei kuitenkaan ollut tehonnut ja poikia pyydettiin poistumaan junasta. 17-vuotias ei suostunut poistumaan. Juna oli tuolloin jo 25 minuuttia myöhässä ja junankuljettaja päätti, että vuoro perutaan ja kaikki matkustajat joutuivat poistumaan junasta sekä vaihtamaan seuraavaan Helsinkiin menevään junaan. Ilkivallan kohteeksi joutunut junavuoro lähti lopulta 40 minuuttia myöhässä.

Poliisi haki 17-vuotiaan pojan laiturilta. Hän ei osannut kertoa mitään syytä toiminnalleen. 15-vuotias tavoitettiin myöhemmin rautatieaseman läheisyydestä.

Tapauksesta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä liikenteen häirintä sekä ilmoitettu sosiaaliviranomaisille.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+