Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi tarkentaa ja täsmentää tietoja Kangasalan tapahtumista

Kangasalan Tredun yksikössä eilen kiinniottoon johtaneissa tapahtumissa esitutkinta on edistynyt niin, että rikosnimikkeitä on tänään tehtyjen kuulusteluiden jälkeen muutettu vastaamaan tapahtumien kulkua. Poliisi tutkii varkautta ja ampuma-aserikosta.

Törkeän henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta säädetään Rikoslain 21:6a §:ssä. Kyseisen lainkohdan viimeinen momentti määrittelee ne tapaukset ja toimet, joiden täyttyessä kyseinen lainkohta ei tule sovellettavaksi.

“Jos vaara rikoksen toteuttamisesta on ollut muista kuin satunnaisista syistä vähäinen taikka jos henkilö on vapaaehtoisesti luopunut rikoksen valmistelusta, estänyt sen jatkumisen tai muuten poistanut oman toimintansa merkityksen rikoksen valmistelussa, 1 momenttia ei kuitenkaan sovelleta.”

Ellei pidätettyä vapauteta, on poliisin on esitettävä häntä vangittavaksi viimeistään 10.1 klo 12.00 menessä edellyttäen, että vangitsemisen yleiset ja erityiset edellytykset täyttyvät.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+