Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:HEINOLAN LINTUTARHA: Torstai on toivoa täynnä, Axel palasi kotiin!

Kuva: Olli Vuori, Heinolan lintutarha

Tänään on ilon päivä lintutarhalla ja varmasti monella muullakin Axelista huolta kantaneella. Aamulla tuli puhelu klo 9.32, mutta olin työmaapalaverissa enkä voinut vastata siihen. Mennessni tarhalle meidän Tania tuli innoissaan kertomaan Axelin löytyneen. Se helpotuksen ja ilon tunne pysyy mielessä pitkään. Axel löytyi tänä aamuna Lahesta, launeen prisman parkkihallista.

Kaksi naista oli menossa ostoksille, kun he huomasivat seinän vieressä jonkun möykyn. He menivät katsomaan mikä se oli ja siellä seinän vierustalla kyhjötti meidän Axel. Nämä naiset alkoivat heti toimimaan. He saivat Jokimaan löytöeläintalolta kuljetuslaatikon ja toivat väsyneen Axelin kotiin lintutarhalle.

En tiedä kummat iloitsivat enemmän, Axel ja sen lintu kaverit vai henkilökunta. Mutta hetki oli suuri, Aksel kiipesi orrelleen ja alkoi heti syödä hedelmiä ja vuoroin siemeniä. Laitoimme sekaan myös ravintogeeliä. Syönnin jälkeen se alkoi vähän torkkua, reissu on varmasti ottanut koville.

Ensi yöstä jos se selviää, niin ennuste on hyvä. Jos elimistö ei ole kuivunut ja ravinto imeytyy sen kunto kohenee ja elämä voittaa. Onneksi nämä linnun vohkineet palauttivat sen edes tällä tavalla parkkihallin kautta. On heilläkin jotain tunnetta jäljellä.

Lämmin kiitos näille löytäjille, he eivät halua julkisuutta, mutta ovat ennenkin toimittaneet loukkaantuneita lintuja tarhalle hoitoon.

Kiitos myös kaikille mukanaeläjille, pidetään aistit valppaina ja autetaan kaikkia apua tarvitsevia.

Kotisivut: http://heinolanlintutarha.fi/

https://www.facebook.com/HeinolanLintutarha/

Teksti ja Kuva: Olli Vuori, Heinolan lintutarha

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+