Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:LIIKENNEVÄLINEPALOT: Kuorma-auton nuppi paloi räjähdysmäisesti Polvijärvellä

Pelastuslaitos sai torstaiaamuna ennen kello yhdeksää hälytyksen liikennevälinepalosta Polvijärvelle Kaivostielle.

Kuorma-auton nuppi oli syttynyt kesken ajon palamaan malmikentällä. Paikallaolijat yrittivät alkusammutusta, mutta palo oli levinnyt räjähdysmäisesti eikä alkusammutuksella ollut vaikutusta.

Pelastuslaitos sammutti palon yhdessä kaivoksen oman pelastushenkilöstön kanssa. Palossa ei ollut leviämisvaaraa muihin kohteisiin, nuppi vauroitui korjauskelvottomaksi.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+