Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kajaanin kaupungin verkkosivuille on avattu koronainfo-sivusto

Kajaanin kaupungin verkkosivuille on avattu oma koronainfo-sivusto. Sivuston osoite on www.kajaani.fi/korona. Sivustolle on myös ohjaus Kajaani.fi:n etusivulta.

Koronainfo-sivustolle on koottu ajankohtaista tietoa koronaviruksesta muun muassa Kajaanin kaupungin tiedotteita ja infoa ja viranomaislinkit. Muiden viranomaisten kanavat löytyvät sivun lopusta.

Sivustoa päivitetään säännöllisesti ja sen kehittämistä jatketaan. Sivustolle on tulossa mahdollisimman pian myös kieliversioita.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+