Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos: Pelastuslaitoksen tehtävämäärät ovat lähteneet laskuun

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen tehtävämäärät ovat lähteneet laskuun parin viime vuorokauden aikana. Ensihoito- ja pelastustehtävät ovat vähentyneet 25 prosenttia. Pelastuslaitoksella on tällä hetkellä normaali toimintavalmius ja henkilöstöä on riittävästi töissä.

-Voidaan olettaa, että tehtävämäärät ovat vähentyneet koronavirustilanteesta johtuen. Ihmiset ovat enemmän kodeissaan ja liikkuvat vähemmän. Toki tehtävämäärien lasku saattaa olla myös hetkellinen tilanne. Tapaturmia sattuu tilastollisesti eniten juuri kotona, valmiuspäällikkö Pasi Markkanen kertoo.

Kodin turvallisuuteen enemmän huomiota

Koronavirustilanteesta johtuen pelastuslaitoksella keskitytään nyt hälytystoimintaan. Toki koronavirustilannetta seurataan tiiviisti ja suunnitelmat myös pahemman varalle ovat jo olemassa. Pelastusjohtaja Markus Viitaniemi kiittelee maakuntamme asukkaita tehtävämäärien vähenemisestä.

-On hyvä, että ihmiset noudattavat valtioneuvoston ja Siun soten tahoilta annettuja toimintaohjeita ja kiinnittävät huomiota enemmän turvallisuutta lisääviin kohtiin myös yleisellä tasolla. Näinä aikoina on hyvä tarkistaa kodin turvallisuutta lisäävät tekijät – alkusammutusvälineet, palovaroitin ja kodista poistumisen turvallisuus, sillä kotona ollaan nyt enemmän kuin normaalisti.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+