Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Imatralla kadonnutta vanhusta ei ole vielä löytynyt etsinnöissä.

Oletko sinä nähnyt häntä?

Poliisi on jatkanut maanantaina 16.3.2020 Imatralla kadonneen n. 90-vuotiaan naisen etsintöjä. Alkuviikon etsinnöissä käytettiin poliisin omia resursseja, mm. useita poliisikoiria ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun reilua kolmeakymmentä etsijää sekä mm. useita droneja. Alkuviikon etsintöjen jälkeen naisen etsintää jatkettiin Suomen lentopelastusseuran lentokoneella torstaina ja perjantaina Imatrankosken, Saareksiinmäen, Korvenkylän, Rauhan, Tiuruniemen, Aholan, Jänhiälän ja Meltolan alueilta, toistaiseksi tuloksetta.

Etsintöjä jatketaan tänään lentoetsintänä laajemmalla alueella. Etsintöjä voidaan myös suunnata uudelleen, mikäli kadonneesta saadaan havaintotietoja.

Poliisi pyytää alueen asukkaita aktiivisuuteen ja tarkastamaan pihapiiriensä ulkorakennukset, sekä maaseudun varastot ja ladot ym. rakennukset, josta kadonnut olisi voinut hakea suojaa.

Kadonneen tuntomerkit:

Nainen on noin 150 cm pitkä, hoikka ja hyvä liikkumaan, yllään hänellä on ollut punainen talvitakki, mustat housut, mustat kengät, silmälasit, mukana musta kauppakassi.

Poliisi pyytää havaintoja naisen liikkeistä joko Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskukseen p. 050 447 9574 tai akuutissa tilanteessa ottamaan yhteyttä suoraan hätäkeskukseen 112.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+