Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronatilanne 24.3.2020

Koronatapausten määrä on Varsinais-Suomessa pysynyt maltillisena. Sairaanhoitopiirissä 39 ihmisellä on 23.3.2020 mennessä todettu koronatartunta. Uusia todettuja tartuntoja on viisi. Vain yksi potilas on sairaalassa. 

Tällä hetkellä epidemian leviämisen tilanne on Varinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella rauhallinen. Epidemiaan on Tyksissä valmistauduttu hyvin. Sairaaloissamme on valmius hoitaa kaikkia potilaita, joilla on koronaviruksesta tai muusta akuutista syystä johtuva erikoissairaanhoidon tarve. Päivystys on ollut ruuhkainen, mutta kaikille sairaalahoitoa tarvitseville potilaille on tällä hetkellä tilaa.

Osa henkilökunnasta on osallistunut täydennyskoulutukseen. Lisäkoulutus mahdollistaa työntekijöiden siirtämisen sairaanhoidon yksiköstä toiseen, jos tilanne sitä myöhemmin vaatii. Toimintasuunnitelmaa potilasmäärän lisääntymiseen päivitetään joka päivä.

Suojavarusteita on käytössä riittävästi ja henkilöstöstä pidetään huolta. Huoltovarmuuskeskuksen varastot on avattu ja suojavarusteita jaetaan koko maahan erityisvastuualueiden kautta. Kun suojavarusteita käytetään annettujen ohjeiden mukaan, ne riittävät myös epidemian edetessä. Henkilökuntaa kehotetaan säästäväisyyteen.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri painottaa, että jokainen ihminen voi hyvin pienillä toimenpiteillä vaikuttaa epidemian leviämiseen. Käsien peseminen ja oman lähiympäristön puhtaudesta huolehtiminen on todella tärkeää niin työpaikalla kuin kotona. Sairaana ei missään tapauksessa saa mennä töihin. Tämä on tärkein ohje kaikille työntekijöille.

Jatkossa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tiedottaa medialle koronatilanteen muutoksista joka arkipäivä klo 14 jälkeen.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+