Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:MAASTOPALOT: Hakkuujätteiden poltto aiheutti maastopalon Nurmeksen Ylikylässä

Haakkuujätteiden poltosta levinnyt tuli maastonpohjaan Nurmeksen Ylikylässä lauantaina klo 10.30 aikaan. Palanut maastoala n. aarin verran.

Polttaja suorittanut alkusammutusta vedellä jonka ansiosta palo saatu rajattua. Pelastuslaitoksen yksiköillä tehtävänä jälkisammutus ja paloalueen ympäristön kastelu.

Pelastuslaitos kehoittaa ihmisiä varovaisuuteen roskien sekä hakkujätteiden poltossa.

Vaikka metsäpalovaroitus ei ole voimassa on maasto tällä hetkellä paikka paikoin kuivaa ja syttymisherkkää.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+