Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:COVID-19: Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijällä todettu koronavirustartunta

Pelastuslaitos ryhtyi tarvittaviin toimenpiteisiin heti tartuntaepäilyn herättyä. Tilanne on saatu hyvin hallintaan. Kahdeksan mahdollisesti altistunutta työntekijää on asetettu varotoimena karanteeniin.

Yhdellä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijällä on todettu koronavirustartunta myöhään tiistai-iltana. Pelastuslaitos aloitti tarvittavat toimenpiteet välittömästi tartuntaepäilyn herättyä, ja tilanne on saatu hyvin hallintaan.

Muut mahdollisesti altistuneet työntekijät on kartoitettu. Kahdeksan työntekijää on asetettu varotoimena karanteeniin. Pelastuslaitos seuraa tilannetta tarkasti.

Pelastuslaitoksen toimintavalmius on normaali. Henkilöresurssien valmiussuunnittelussa on otettu huomioon työntekijöiden mahdolliset sairastumiset. Pelastuslaitoksen henkilöstö on ohjeistettu tartuntojen ennaltaehkäisystä ja altistumistapauksista.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+