Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kaisaniemenrannassa aamulla keskisuuri öljyvahinko

Kuvakaappaus Helsingin pelastuslaitoksen videosta

Kaisaniemenrannassa tapahtui tänään aamulla keskisuuri öljyvahinko. Rakentamispalveluliikelaitos Staran työlautasta pääsi arvion mukaan muutama 10 litraa öljyä mereen.

Pelastuslaitos puomitti alueen usean yksikön voimin. Paikalla oli Kallion ja Erottajan pelastusasemien yksiköitä sekä öljyntorjuntavarikon raskas yksikkö. Paikalla useita pelastuslaitoksen pelastusyksiköitä sekä Merivartioston vene varmistamassa. Puomittamisella estetään öljyn leviäminen tuulen mukana ja samalla öljy kerätään imeyttämällä. Levinnyt öljy haihtuu tässä lämpimässä ilmassa muutamassa päivässä.

Puomit ovat työlautan ympärillä viikonlopun ajan ja pelastuslaitos korjaa ne myöhemmin pois. Öljyn leviäminen saatiin estettyä toimenpiteillä.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+