Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Palaneesta autosta löytyi ruumis Joensuussa: Poliisi kaipaa havaintoja – julkaisi kuvan autosta ja pariskunnasta, jota halutaan kuulla silminnäkijänä

Poliisi on julkaissut samalta yöltä valvontakameran materiaalia, jossa näkyvää pariskuntaa poliisi haluaa kuulla silminnäkijänä. Pariskunta on kävellyt Linnunlahden venesataman alueella Takilatiellä 8.6.2020 klo 02 jälkeen. Poliisi pyytää pariskuntaa ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi on edelleen jatkanut tiiviisti Joensuun Hasaniemessä maanantain 8.6.2020 tapahtuneen auton ulosajon ja palon tutkintaa. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta 8.6.2020 klo 02:38 ilmoituksen, jonka mukaan Länsikadulla hieman ennen Hasanniementien risteystä auto on suistunut tieltä ja auto on syttynyt palamaan. Palaneesta autosta löytyi vainaja, nuori joensuulainen mies. Autoa on kuljetettu kovaa vauhtia Länsikatua pitkin noin klo 02 aikaan ennen ulosajoa ja tulipaloa. Palanut auto on farmarimallinen Volvo-henkilöauto.

Poliisi pyytää tapahtumayöltä havaintoja vaaleasta Audi A4 -henkilöautosta, jonka rekisteritunnus on TEF-484. Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot kyseisestä autosta 8.6.2020 klo 00 – 03 väliseltä ajalta. Ajoneuvorekisteriin merkitty omistaja ei liity tapahtumiin. Tapahtumaan vangitut mies ja nainen ovat liikkuneet yön aikana kyseisellä autolla.

Poliisi on käynyt läpi valvontakameramateriaalia sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä. Poliisi pyytää tiedotteen liitteenä olevassa kuvassa esiintyvää pariskuntaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Pariskunta on kävellyt Linnunlahden venesataman alueella Takilatiellä 8.6.2020 klo 02 jälkeen. Pariskunnan ei epäillä liittyvän tapaukseen, mutta heillä voi olla merkittäviä havaintoja tapahtumista.

Kaikki havainnot tapahtumaan voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+