Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KADONNEET: Polvijärvellä asuva Tuomo Tanskanen on kateissa

Poliisille ilmoitettiin maanantaina 27.7. iltapäivästä, että Polvijärven keskustassa asuva Tuomo Tanskanen on kateissa. Viimeksi Tanskanen on nähty kävelemässä Polvijärvellä Kallioniementiellä kohti Kallioniemeä sunnuntaina aamupäivästä.

Kallioniementie sijaitsee Polvijärven keskustassa.

Havaintohetkellä Tanskasella on ollut päällään siniset farkut ja vihertävä/sininen paita. Tanskasella ei ole ollut päähinettä päässään eikä hänellä ole ollut kantamuksia.

Tuomo Tanskanen on hoikkavartaloinen ja 168 senttimetriä pitkä. Hänen kävelytyylinsä on laahustava.

Poliisi julkaisee Tanskasen sukulaisten luvalla Tuomo Tanskasen kuvan.

Tanskaseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455. Mikäli Tanskasesta saadaan tuore havainto, siitä pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+