Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Liperin Myllyn purkutyömaalta on varastettu suuria määriä pilaantuneita jauhoja, sisältävät myrkyllisiä jäämiä tulipalon jäljiltä

Kesäkuussa tulipalossa käytännössä täysin tuhoutuneen Liperin Myllyn purkutyömaalta on viime päivien aikana varastettu suuria määriä palossa vahingoittuneita jauhoja.

Liperin Mylly kertoo asiasta Facebook-sivuillaan.

Myllyn rauniot savuaa

Liperin myllyn raunoista on noussut savua ja käryä sen tulipalosta asti. Pelastuslaitoksen yksikkö on aika ajoin saanut hälytyksen savun muodostumisen takia.

Savuavassa osassa oli viljasiiloja ja niissä tuhansia kiloja viljaa. Tulipalossa siilot sortuivat ja vilja valui kellarikerrokseen. Kellarissa on siis useita tuhansia kiloja osaksi kosteaa viljaa joka kytee. Kellarin lattia ja seinät ovat betonia.

Palaneen myllyn lähelle ei kannata mennä ilmeisen sortumisvaaran takia. Myllyn purkamistyöt on aloitettu ja oletettavasti savua nousee raunioista niin kauan kunnes purkajat pääsevät kellarin tasalle.

Pelastuslaitos muistuttaa, että työmaa-alueella liikkuminen on sivullisilta ehdottomasti kielletty .

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+