Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:POLKUPYÖRÄT: Useita polkupyörävarkaita otettu taas kiinni Espoossa

Otaniemi

Viime yönä poliisi sai asukkaalta havainnon kolmesta henkilöstä, jotka anastivat polkupyöriä Otaniemessä. Poliisipartio otti tekijät kiinni Tapiolantiellä. Tekijät kertoivat ottaneensa Yosemite- ja Insera-merkkiset polkupyörät asuintalon pihalta, koska eivät jaksaneet enää kävellä. Kaikki kolme toimitettiin poliisivankilaan.

Tori.fi

Polkupyörän omistaja huomasi eilen, että hänen heinäkuun puolessavälissä anastettu Spezialized Langster pyöränsä on myynnissä Tori.fi-sivustolla. Omistaja ilmoitti poliisille, että pyörän myynti on tapahtumassa tänään aamupäivällä Ymmerstassa. Polkupyörällä liikkeellä ollut siviiliasuinen poliisipartio otti myyjän kiinni ja polkupyörä saatiin takaisin. Tekijä toimitettiin poliisivankilaan.

Kauklahden juna-asema

Poliisi sai tänään aamulla tiedon miehestä, joka anasti polkupyörän Kauklahden juna-asemalta. Etsintöihin osallistunut moottoripyöräpoliisi löysi jonkin ajan päästä tuntomerkkeihin sopivan henkilön, joka tunnusti anastaneensa polkupyörän. Toinen moottoripyöräpoliisi löysi anastetun polkupyörän lähistöltä. Tekijä toimitettiin poliisivankilaan.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+