Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:MURTOVARKAUDET: Forssan Gigantin murrosta lisää tietoa – Poliisi pyytää näköhavaintoja Puolan rekisterissä olevasta autosta

Forssan Giganttiin Keitaankatu 1:een murtauduttiin 31.07.2020 perjantaina aamuyöstä 3.31 aikaan. Teko oli keskeytynyt vartijan tultua paikalle.

Vartija oli seurannut Gigantin kiinteistöltä poistunutta autoa Aukeentielle. Auto oli pysähtynyt Haisiontie 165 kohdalle ja autosta poistunut juosten metsään 4-5 pienikokoista, lyhyttä, laihaa miestä.

Kolme miehistä oli palannut autolle heitellen vartijan autoa kivillä. Auto poistui paikalta kolme miehistä mukanaan. Myös muut tekijät ovat jääneet kateisiin.

Paikalta poistunut tekoauto on harmaa Ford Mondeo Puolan rekisterissä, tunnuksella FG2474C. Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja siinä olleista henkilöistä sekä Forssan Paavolan alueella tehdyistä havainnoista kulkijoista.

Havaintoja voi ilmoittaa pitkakestoinentutkinta.kh.hame(at)poliisi.fi tai 0295 414 222.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+