Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:TULIPALOT: Autotallissa syttyi tulipalo Joensuussa – pelastuslaitos sammutti palon nopeasti

Kahden omakotitalon yhteisessä kahden auton autotallissa syttyi tulipalo. Autotalli-katos yhdistelmä sijaitsi kahden omakotitalon välissä, ja taloihin oli matkaa noin kaksi metriä.

Mieshenkilö oli laittanut autotalliin lennokin akun laturiin. Hetken päästä hän huomasi autotallista tulevan savua. Mies ilmoitti asiasta naapurille ja he tekivät palosta hätäilmoituksen. Pelastushenkilöstön saavuttua paikalle tehtiin autotalliin sammutushyökkäys ja palo sammutettiin nopeasti. Palo ei ehtinyt levitä syttyneestä osasta muualle autotallirakennukseen tai asuinhuoneistoihin. Pelastushenkilöstö purki pieneltä alalta autotallin rakenteita sekä raivasi syttymiskohdan.

Arvion mukaan palo sai alkunsa lataukseen laitetusta akusta tai sen laturista. Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Autotallirakennus sekä sen sisällä ollut irtaimisto kärsi palo- ja savuvahingoista.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+