Keihäänheiton olympiapronssimitalisti Antti Ruuskanen oli jo pikkupoikana innokas ja peloton urheilija. Talvilajitkin tuli kokeiltua ennen kuin keihäästä tuli leipälaji. Nuoren Antin idoleita olivat olympiavoittajat Tapio Korjus ja Matti Nykänen .

– Niinpä Antti teki isäukkosa kanssa K3-hyppyrmäen. Muutaman hypyn jäläkeen mäki käv’ jo liian pieneks ja tulj’ ylj’pitkähyppy, jonka seoraaksena vasen kyynäripiä murtu. Kipsatusta käestä huolimatta piti piästä hiihtämmään Hippo-hiihtoihin ja voetto tulj’ tuassiisa kottiin, paljastaa Ruuskanen blogissaan Veikkauksen verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä.

Ruuskasen blogi: http://bit.ly/Or8BJQ

Veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa. Nettipelaaminen tuo kolmasosan Veikkauksen liikevaihdosta. Veikkauspelien lisäksi veikkaus.fi tarjoaa päivittäin huippu-urheilua VeikkausTV:n kautta. Joka viikko Veikkauksen tuotosta jaetaan lähes 10 miljoonaa euroa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekemiseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.