Keihäänheiton olympiapronssimitalisti Antti Ruuskanen oli jo pikkupoikana innokas ja peloton urheilija. Talvilajitkin tuli kokeiltua ennen kuin keihäästä tuli leipälaji. Nuoren Antin idoleita olivat olympiavoittajat Tapio Korjus ja Matti Nykänen .

– Niinpä Antti teki isäukkosa kanssa K3-hyppyrmäen. Muutaman hypyn jäläkeen mäki käv’ jo liian pieneks ja tulj’ ylj’pitkähyppy, jonka seoraaksena vasen kyynäripiä murtu. Kipsatusta käestä huolimatta piti piästä hiihtämmään Hippo-hiihtoihin ja voetto tulj’ tuassiisa kottiin, paljastaa Ruuskanen blogissaan Veikkauksen verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä.

Ruuskasen blogi: http://bit.ly/Or8BJQ

Veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa. Nettipelaaminen tuo kolmasosan Veikkauksen liikevaihdosta. Veikkauspelien lisäksi veikkaus.fi tarjoaa päivittäin huippu-urheilua VeikkausTV:n kautta. Joka viikko Veikkauksen tuotosta jaetaan lähes 10 miljoonaa euroa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekemiseen.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.