Heijastimen tärkein tehtävä on heijastaa valoa mahdollisimman tehokkaasti. KUNGS oli vertailun ylivoimaisesti paras heijastavuusominaisuuksiltaan.

Tekniikan Maailma (17/2012) otti vertailuunsa 16 eri heijastinmallia ja seuloi jyvät akanoista. Heijastimet edustivat kuutta heijastityyppiä. Perinteisiä muovisia, kovia prismaheijastimia oli eniten eli neljä kappaletta.

Vertailussa haluttiin selvittää, minkä tyyppinen ja merkkinen heijastin heijastaa valoa parhaiten. Muita testattavia ominaisuuksia olivat kylmän- ja kosteudenkestävyys sekä erilaiset käyttöominaisuuksiin vaikuttavat osatekijät.

KUNGS Heijastin oli heijastavuusominaisuuksiltaan vertailun ylivoimaisesti paras ja sai täydet viisi tähteä. TM kiitteli heijastimen pitkää kiinnitysnarua, joka mahdollistaa reippaan heilumisen, jolloin havaitseminen paranee entisestään. Testissä arvostettiin myös paketissa mukana olevaa kiinnitysnipistintä, joka helpottaa nopeaa siirtoa vaatteesta toiseen.

Tulos ei ole sattumaa, sillä KUNGS panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja on tuonyt markkinoille laajan valikoiman erityyppisiä heijastimia.

KUNGSin laajasta valikoimasta heijastin jokaiseen makuun

KUNGSin sananmukaisesti loistavasta heijastinvalikoimasta löytyy omat suosikkinsa monenlaiseen makuun ja kaikenikäisille ihmisille. Perinteisten prismaheijastinten lisäksi tuoteperheeseen kuuluu Vallilan taiteilijoiden suunnittelemat seitsemän pehmoheijastinta ja kaksi jousiheijastinta, joiden kuosien taakse kätkeytyy jännittävä tarina. Kaikki KUNGS-heijastimet on valmistettu voimakkaasti valoa heijastavasta materiaalista ja ne ovat tutkitusti turvallinen valinta.

Heijastinten on täytettävä niille säädetyt vaatimuksen

Heijastimeksi ei voi kutsua mitä tahansa heijastavaa esinettä, vaan heijastimen tulee täyttää virallisen EN 13356-standardin vaatimukset. Lisäksi heijastimesta tulee löytyä CE-merkintä. Standardi edellyttää, että heijastavuusominaisuudet ovat riittävät ja heijastava alue on riittävän suuri.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi