Pirkanmaan poliisi jatkaa viime lauantaina 22.9 Nokialla Timanttiset -liikkeeseen kohdistuneen aseellisen ryöstön tutkintaa.
Teon ajankohta on tarkentunut sillä tavalla, että kaksi tekijää menee kultasepänliikkeeseen sisälle jo klo 11.15 aikaan.  Tekijät ovat liikkeessä sisällä usean minuutin ajan kunnes poistuvat liikkeestä Korkeemäenkatua alaspäin, ts. etelän suuntaan.  Liikkeen valvontakameran mukaan viimeinen havainto tekijöistä on liikkeen edustalta kun he poistuvat liikkeestä.


Poliisi ei ole saanut yhtään silminnäkijähavaintoa tekijöistä, ei ennen tekoa eikä sen jälkeen.
Poliisi pyytääkin edelleen havaintoa tekijöistä.  Tekijät ovat voineet poistua paikalta jalkaisin, polkupyörällä tai heitä on odottanut pakoauto liikkeen lähellä.
Liikkeen valvontakameran perusteella Korkeemäenkatua pitkin Timanttiset -liikkeen edestä ajaa teon aikaan useampi ajoneuvo, joiden matkustajilla saattaa olla havaintoa teosta tai tekijöistä.
Molemmilla tekijöillä on ollut liikkeessä ollessaan sukkahousut kasvojensa suojana.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot p. 050-3998024 tai 07187 45800 tai sähköpostiin: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.