Kosmetiikan suoramyyntiyritys Avon on järjestänyt Suomessa Avon & Roosa nauha -kävelytapahtumia jo vuodesta 2007. Lauantaina 29.9. kerätään jälleen yhdessä reippaan ulkoilun ohella varoja suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle ja syöpäneuvonnalle. Tapahtuma järjestetään Helsingin Rautatientorilla kello 12–16.

Avon & Roosa nauha -kävelyssä runsaasti ohjelmaa
Avon & Roosa nauha -tapahtumaan voi osallistua ostamalla 20 euron arvoisen lipun, josta lahjoitetaan 15 euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa on nimekkäitä juontajia ja esiintyjiä kuten Jani Toivola, Meri-Tuuli Lindström sekä Voice of Finlandin Antti Matikainen ja Lauri Mikkola. Paikalla on myös Avonin meikkitaitelija, joka tekee halukkaille trendikkäitä pikameikkejä. Neljä tuntia kestävän tapahtuman aikana kuullaan myös tärkeätä asiaa rintasyövästä. Itse kävely starttaa kello 14.30 ja kiertää läpi Helsingin keskustan.

Tukea rintasyövälle jo 13 vuoden ajan
Avon on tukenut ympäri maailman rintasyöpään liittyvää tutkimus-, hoito- ja valistustyötä jo kolmentoista vuoden ajan. Rintasyöpäkampanjoillaan Avon on tähän mennessä lahjoittanut yli 558 miljoonaa dollaria. Suomessa Avon toimii tunnetun Roosa nauha -kampanjan suurimpana yhteistyökumppanina. Avon & Roosa nauha -kävelyn avulla on kerätty varoja jo vuodesta 2007. Vuonna 2010 kävelytapahtumasta saatu lahjoitus oli yli 200 000 euroa.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta. Siinä kerättyjä varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan. Kampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman.

Avon on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, joka markkinoi tuotteitaan yli 100 maassa 6,4 miljoonan itsenäisen kauneuskonsultin välityksellä. Suomessa Avon aloitti toimintansa huhtikuussa 2005, ja se myy korkealaatuisia kosmetiikkatuotteitaan internetissä: www.avon.fi

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.