Lotossa löytyi lauantaina yksi täysosuma (kierros 39/2012). 1,5 miljoonan euron voittoa juhlitaan Helsingissä. Voittorivi pelattiin K-market Maununnevassa.

Loton oikea rivi on 4, 9, 12, 14, 19, 32, 38 ja lisänumerot 21 ja 30.

Lauantai-Jokerin voittonumero on 6 7 5 6 1 1 0. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -tuloksia löytyi kolme ja niiden voitto-osuus on yli 25 000 euroa.

Ensi lauantaina Lotossa tavoitellaan 1,5 miljoonan euron pottia.

Keskiviikkona on Viking Lotossa tarjolla noin 13 miljoonan euron megapotti, johon sisältyy noin 11,1 miljoonan euron suuruinen onnennumero-osuus. Perjantaina Eurojackpotissa tavoitellaan 16 miljoonan euron päävoittoa. Jokerissa on tarjolla keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina 2 miljoonan euron tuplapotti.

Lotto on ollut suomalaisten suosikkipeli jo yli neljä vuosikymmentä. Vuonna 2011 jokainen suomalainen lottosi keskimäärin 101 eurolla. Joka viikko Veikkauksen tuotosta jaetaan lähes 10 miljoonaa euroa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekemiseen. Yksi lottorivi ei vielä tee ihmeitä, mutta miljoonat rivit tekevät.

Veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa. Nettipelaaminen tuo kolmasosan Veikkauksen liikevaihdosta. Veikkauspelien lisäksi veikkaus.fi tarjoaa päivittäin huippu-urheilua VeikkausTV:n kautta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.