Älykkäiden järjestö Mensan jäseneksi pääsee, jos suorittaa järjestön älykkyystestin paremmin kuin 98 prosenttia väestöstä. Tänään uusia jäseniä haettiin 17 kaupungissa eri puolilla Suomea.

Testipaikkakunnat olivat:

Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mänttä, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa

Mikä on Mensa?
Suomen Mensa ry on yhdistys, jonka tärkeimmät tavoitteet ovat älykkyyden tunnistaminen ja sen hyödyntämiseen liittyvän tiedon edistäminen esimerkiksi tukemalla älykkyystutkimusta. Mensalaisia on Suomessa noin 2500. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka saavuttaa älykkyystestissä tuloksen, joka on parempi kuin 98%:lla väestöstä. Mensa tarjoaa jäsenilleen älyllisen ja sosiaalisen ympäristön sekä aktiivista toimintaa ympäri maata. Älykkyystestin tekeminen on yksi tapa oppia lisää itsestään. Korkea testitulos on ainoa yhdistyksen jäseniä yhdistävä tekijä. Lisätietoa: www.mensa.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.