PunkitPois sovellus auttaa sinua saamaan tietoa puutiaisesiintymistä alueilla, joilla koirasi kanssa liikut. Voit myös ilmoittaa omista puutiaishavainnoistasi. Sovellus käyttää hyväkseen gps-paikannustekniikkaa ja paikallista karttaa.

Sovellus antaa sinulle hyödyllistä tietoa tietoa puutiaisista sekä niiden levittämistä taudeista. Sovellus tarjoaa lisäksi tietoa siitä, kuinka koirasi voidaan suojata puutiaistartuntoja vastaan puoleksi vuodeksi Scalibor pannan avulla.

Palvelussa on myös käytännöllinen tekstiviestimuistutus, joka muistuttaa sinua koirasi suojaamisesta puutiaisilta.

PunkitPois sovellus toimii joko iPhone tai Android ympäristössä.

Aiheesta lisää: http://www.scalibor.fi/PunkitPois/tick-finder-app.asp

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi