Fortum on valinnut 12 sähkökaappia eri puolelta Espoota kaupunkilaisten kaunistettavaksi eli tuunattavaksi. Tarkoitus on tehdä arkisista sähkökaapeista taideteoksia, jotka piristävät kaupunkikuvaa Espoossa.

Sähkökaapit on valittu paikoista joissa liikkuu paljon ihmisiä. Kaapit sijaitsevat Espoon keskuksessa, Fallåkerissa, Haukilahdessa, Kivenlahdessa, Leppävaarassa, Tapiolassa, Niittykummussa ja Otaniemessä.

Kampanjan kohderyhmänä ovat koululaiset mutta kilpailu on avoin kaikille.  Ehdotuksia kaappien uusiksi ilmeiksi voi tallentaa lokakuun loppuun saakka internetissä osoitteessa: www.fortum.fi/tuunaakaappi

Määräaikaan mennessä kampanjasivustolle tallennetut työt osallistuvat äänestykseen. Kaapit tuunataan voittaneilla töillä.

Tuunaa mut makeeks -kampanja on osa Fortumin World Design Capital 2012 -vuoden ohjelmaa. Fortum on yksi design-vuoden pääyritysyhteistyökumppaneista.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.