Tänään alkaa Nelosen uusi Vain Elämää -musiikkiviihdeohjelma, jossa esitettyjä kappaleita tulee heti jokaisen jakson jälkeen kuunneltaviksi Spotify-musiikkipalveluun – yksinoikeudella. Vain Elämää -sarjassa suomalaiset musiikkitähdet Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Cheek viettävät yhdessä viikon maaseudulla ja esittävät omia tuoreita versioitaan toistensa suurimmista hiteistä. Jokaisessa jaksossa yksi tähdistä on vuorollaan päivän artisti, jolloin hän päästää toiset kurkistamaan omaan elämäänsä ja uraansa.

Ensimmäisen jakson pääosassa on Jari Sillanpää, jonka kappaleista muut ohjelman tähdet esittävät versioita. Ohjelman musiikkia voi siis kuunnella Spotify-palvelussa heti ohjelman jälkeen. Seuraavien viikkojen kappaleita lisätään listaan aina kun jakso on esitettty Nelosella.

Vain Elämää -kappeita on kuunneltavissa heti ohjelman jälkeen osoitteessa www.spoti.fi/vainelamaa.

Spotify

Spotify on palkittu digitaalisen musiikin palvelu, jonka kautta voi kuunnella yli 18 miljoonaa kappaletta (musiikkikirjaston koko vaihtelee maittain). Unelmanamme on tuoda kaikki maailman musiikki kaikkien saataville – nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Spotifyn avulla musiikin löytäminen, järjestäminen ja jakaminen ystävien kesken on entistä helpompaa.

Spotify on tällä hetkellä saatavilla 15 maassa: Yhdysvallat, Iso?Britannia, Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Ranska, Saksa, Sveitsi, Itävalta, Belgia, Hollanti, Espanja, Australia ja Uusi-Seelanti. Palvelulla on yli 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja yli 3 miljoonaa maksavaa tilaajaa.

www.spotify.com

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.