Tämän vuoden People’s Choice Awardeissa on mahdollista äänestää omaa suosikkia EDL finalistitöistä. Kärkikymmenikkö esitellään huipputuomaristolle Milanossa järjestettävässä finaalissa, mutta haluaisimme kuulla, kenet sinä valitsisit voittajaksi.

Jokainen ääni merkitsee Electrolux Design Lab 2012 People’s Choice -kilpailussa, jonka voittaja palkitaanElectrolux UltraMix Pro -sauvasekoittimella. Käy katsomassa lyhyet esittelyvideot kaikista finalisteista ja äänestämässä oma suosikkisi voittopallille täällä! Äänestys on auki klo 13.00 25. lokakuuta 2012 asti. Samana iltana kymmenen finalistia esittelee kilpailukonseptinsa arvovaltaiselle tuomaristolle Milanon Triennale Design -museossa.

Lisätietoa Electrolux Design Lab -kilpailusta osoitteessawww.electrolux.com/electroluxdesignlab.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.