E18 Koskenkylä–Kotka -moottoritien rakennustöiden johdosta valtatien 7 liikenne ohjataan vaiheittain kiertotielle Kirkkotien kohdalta PyhtäälläNopeusrajoitus kiertotiellä on 60 km/h. Alueella tehdään myös muita liikennejärjestelyjä, esimerkiksi Kirkkotien risteyksen bussipysäkit siirtyvät kiertotien varteen. Kiertotie on käytössä marraskuuhun 2013 saakka. Muutokset on merkitty paikan päällä opastein.
Kiertotie otetaan käyttöön vaiheittain

  1. Valtatien 7 itään menevä kaista Kirkkotien liittymän kohdalla suljetaan ja itään menevä liikenne ohjataan kiertotielle tiistaina 9.10.2012. Valtatien 7 länteen menevän kaistan nopeusrajoitusta lasketaan Kirkkotien kohdalla 60km/h. Katso liitteenä oleva kartta.
  1. Valtatien 7 länteen menevä kaista suljetaan ja liikenne ohjataan kiertotielle tiistaina 16.10.2012. Samalla Kirkkotie suljetaan välillä Länsikyläntie–valtatie 7. Yhteys Pyhtäältä ja Länsikyläntieltä Purolaan kulkee valtatien 7 kautta. Katso liitteenä oleva kartta.

E18 Koskenkylä–Kotka-hankkeessa valtatie 7 (E18) rakennetaan vihreäksi moottoritieksi Loviisan Koskenkylän ja Kotkan Kyminlinnan välillä. Tavoitteena on lisätä liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Moottoritie avataan liikenteelle osittain jo vuonna 2013 ja kokonaisuudessaan vuonna 2014. Muut tiejärjestelyt ovat valmiita vuoden 2015 lopussa. Vuoteen 2026 kestävällä elinkaarisopimuksella toteutettavan hankkeen palveluntuottaja on Tieyhtiö Valtatie 7 Oy, ja urakoitsijana YIT Rakennuksen ja Destian muodostama työyhteenliittymä Pulteri. www.liikennevirasto.fi/e18

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.