Kiipeilyviikko tekee seinäkiipeilyä lajina tutuksi. Teemaviikon aikana on matala kynnys kiivetä korkealla. Kokeilemalla selviää, kuinka hauska ja monipuolinen laji kiipeily on. Aktiiviharrastajiakaan ei ole unohdettu: heille kiipeilyviikko tarjoaa tapahtumia leikkimielisistä kilpailuista ja tietoiskuista leffailtamiin.

Kiipeilyviikossa ovat mukana Suomen keskeisimmät kiipeilykeskukset sekä kiipeilyvälinekaupat. Kaikki tahot osallistuvat samasta syystä – rakkaudesta lajiin.

Myymälöissä ja kiipeilykeskuksissa on erilaisia tarjouksia ja teematapahtumia. Kiipeilyviikolla on mukana on myös mittava elokuvatapahtuma, Helsinki Adventure Night. Se tuo kattavan kiipeilyleffakavalkadin Bio Rexin valkokankaalle.

Tarkempi sisältö, tarjoukset ja tapahtumat järjestäjineen ovat nähtävillä osoitteessa: www.kiipeilyviikko.fi .

Kiipeilyviikon tapahtumia:

– Helsingin Kiipeilykeskus tarjoaa leikkimieliset köysikiipeilykisat kaikille kiipeilijöille. Kilpailuaika alkaa maanantaina 8.10. ja päättyy perjantaina 12.10.

– Lauantaina 13.10. Helsinki Adventure Nightissa kisataan Hakkukuninkuudesta ja -kuningattaruudesta. Kyseessä hakuissaroikkumisen SM -kilpailut. Ilmoittautuminen kisaan tapahtumapäivän ajan.

– Paljon tuotetarjouksia sekä kiipeilyetuja kiipeilykseskuksilta ja kiipeilyvälinekaupoilta:

– Boulderkeskus, Helsinki (puh. 020 7870511, Pasila tai 020 7870510, Konala) http://www.boulderkeskus.com

– Tampereen Kiipeilykeskus, Tampere (puh. 010 4204422) http://www.tampereenkiipeilykeskus.fi

– Helsingin Kiipeilykeskus, Helsinki (puh 050 563 0873 / Hanna Pihlajaluoto) http://www.kiipeilykeskus.com

– Shelby, Oulu (puh. 044-0166976) http://www.shelby.fi

– Varuste.net (puh. 040 735 0000 / Nina Pax) www.varuste.net

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.