E18 Koskenkylä–Kotka -moottoritien rakennustöiden johdosta Kymijoen Pyhtään haaran ylittävä vanha silta puretaan valtatiellä 7 ja Pyhtään haaran vesiliikenne katkaistaan vanhan sillan purkamisen ajaksi 22.10.–30.11. Veneilijöitä kehotetaan ottamaan huomioon, että yhteys on katkaistu valtatien 7 kohdalta.

–          Pahoittelemme, että joudumme purkutöiden ajaksi sulkemaan vesiyhteyden turvallisuussyistä. Purkutöiden valmistuessa yhteys voidaan avata aikaisemminkin, mutta suosittelemme varautumaan siihen, että yhteys ei ole käytettävissä ennen joulukuun alkua, kertoo työmaainsinööri Noora Linnansalo-Aho työyhteenliittymä Pulterista.
Sillan purkuun liittyvien räjäytysten yhteydessä valtatien 7 liikenne pysäytetään. Pysäytyksiä tehdään enintään kahdeksaksi minuutiksi kerrallaan, eikä niitä tehdä ruuhka-aikoina klo 6.00–8.00, klo 15.00–17.00 eikä perjantaisin klo 12.00 jälkeen. Sillan purkaminen aiheuttaa ajoittaista meluhaittaa.

Ennen vanhan sillan purkamista valtatien 7 liikenne tullaan ohjaamaan uudelle moottoritiesillalle. Näistä liikennejärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.