Lauantain lottoarvonnassa (kierros 40/2012) ei kahdesta aiemmasta viikosta poiketen löytynyt täysosumia. Loton potti nousee näin ollen viiteen miljoonaan euroon. Tällä viikolla onkin tiedossa pottikarnevaalit, kun myös Viking Lotossa ja Eurojackpotissa on jaossa huimia summia.

Lotossa jaettiin kuitenkin tukuittain pienempiä voittoja. Arvonnassa löytyi 10 kappaletta 6+1 oikein -tuloksia, joiden voitto-osuudeksi muodostui runsaat 15 000 euroa. Myös 5+2-tuloksilla kuitattiin mukavat 3848,80 euroa. 5+2 oikein -tuloksia löytyi yhteensä yhdeksän kappaletta.

Lauantai-illan muhkeimmat voitot napattiin kuitenkin Lauantai-Jokerissa, jossa jahdattiin kahden miljoonan euron tuplapottia. Täysosumia ei tällä kertaa löytynyt, sen sijaan arvonta toi kaksi lähes 33 000 euron arvoista 6 oikein -tulosta. Voittorivit oli pelattu Oulussa Merikoskenkadun R-kioskissa ja Karkkilan linja-autoaseman R-kioskissa.

Tällä viikolla pottikarnevaalit

Loton potin noustessa viiteen miljoonaan euroon, Viking Loton potin komeillessa noin 12,5 miljoonassa eurossa ja Eurojackpotin päävoiton ollessa noin 18 miljoonaa euroa, vietetään ensi viikolla oikeita pottikarnevaaleja. Kaiken lisäksi myös Jokerin päävoitot on tuplattu eli keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina Jokerissa on mahdollisuus voittaa kaksi miljoonaa euroa.

Lotto on ollut suomalaisten suosikkipeli jo yli neljä vuosikymmentä. Vuonna 2011 jokainen suomalainen lottosi keskimäärin 101 eurolla. Joka viikko Veikkauksen tuotosta jaetaan lähes 10 miljoonaa euroa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekemiseen. Yksi lottorivi ei vielä tee ihmeitä, mutta miljoonat rivit tekevät.

Veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa. Nettipelaaminen tuo kolmasosan Veikkauksen liikevaihdosta. Veikkauspelien lisäksi veikkaus.fi tarjoaa päivittäin huippu-urheilua VeikkausTV:n kautta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi