Ingmanin Spice Ice -ketju avasi uusimman myyntipisteensä Hyvinkään Willa-kauppakeskuksen laajennusosassa lokakuun puolessa välissä.  Spice Ice tavoittaa uuden myymälänsä myötä yhä useammat jäätelön ystävät.

Spice Ice -jäätelöbaarissa asiakas luo itse oman jäätelöannoksensa monipuolista valikoimaa hyödyntäen. Maailmalla ainutlaatuinen konsepti ilahduttaa nyt myös Hyvinkäällä.

– Spice Ice tuntui meille yrittäjinä juuri sopivalta vaihtoehdolta. Brändi on Suomessa tunnettu ja suosittu, ja sille löytyy Hyvinkäältä varmasti oma runsaslukuinen kannattajakuntansa, yrittäjinä uudessa Hyvinkään liikkeessä aloittaneet Pekka ja Kati Jussila pohtivat.

Spice Ice jäätelöbaarin ja kahvilan lisäksi uuden myyntipisteen yhteyteen aukeaa maailmalla suosiota kerännyt Frozen Yogurt -konsepti. Frozen Yogurt on jogurtinmakuinen ja rakenteeltaan pehmytjäätelön kaltainen vaihtoehto monipuoliseen herkutteluun. Myyntipisteissä asiakas voi koota oman suosikkiannoksensa Frozen Yogurtin ja usean eri lisukkeen valikoimasta.

– Uskon, että myös Frozen Yogurt tulee jatkossa lyömään itsensä vahvasti läpi. Se on herkullinen vaihtoehto niille, jotka etsivät terveellisempiä ja kevyempiä vaihtoehtoja. Frozen Yogurtissa on ainoastaan yksi prosentti rasvaa, ja kaloreitakin vain puolet normaalin pehmytjäätelöön verrattuna. Frozen Yogurtia voi siis nauttia hyvällä omallatunnolla koska vain: aamiaiseksi, välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksi, Spice Ice-ketjun Franchise Manager Arto Pelander sanoo.

Tällä hetkellä 35 myymälästä koostuva Spice Ice on toiminut Suomessa jo 15 vuoden ajan. Tänä vuonna on avattu useita liikkeitä, ja uusia ollaan avaamassa myös lähivuosina.

Ingman Spice Ice lyhyesti
Ingmanin franchising-periaatteella toimiva Spice Ice -jäätelöketju aloitti toimintansa vuonna 1997. Tänä päivänä ympärivuotisia Spice Ice -pisteitä on 35 Suomessa ja 4 Virossa. Spice Ice -konseptin perustana ovat Ingmanin kotimaiset irtojäätelöt ja Softis. Lisukkeina on tarjolla muun muassa kylmiä ja lämpimiä kastikkeita, karamelleja, hedelmiä ja marjoja. Spice Ice -pisteet tarjoavat valikoiman valmiiksi suunniteltuja annoksia, joista suosituimpia ovat Pyörremyrsky-annokset. Lisäksi yhdistelemällä jäätelöitä erilaisten lisukkeiden kanssa asiakas voi luoda oman maun mukaisia herkullisia annoksia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.