Marraskuussa käynnistyy käteisen rahan nostopalvelun testaus 30 K-marketissa. Tavoitteena on laajentaa palvelu K-ruokakauppoihin ensi vuoden aikana. Keväästä 2013 alkaen Nordean asiakkaat voivat yhdistää K-Plussa-tunnisteen Nordean MasterCard-kortteihin, jolloin Plussa-edut saa ilman erillistä K-Plussa-korttia.

“Käteistä kysytään K-kaupoista yhä useammin”, toteaa Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäki.

“Olen iloinen, että voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin tarjoamalla mahdollisuuden myös käteisen rahan nostamiseen K-kaupan kassalla. Lähes 1000 K-ruokakauppaa ympäri Suomea tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden”.

K-Plussa-ominaisuus myös Nordean MasterCard-kortteihin

Asiakkaat arvostavat monipuolisia K-Plussa-kanta-asiakasetuja ja jatkossa etujen saaminen on Nordean asiakkaille entistä helpompaa. K-Plussa-ominaisuuden voi keväästä 2013 lähtien yhdistää myös Nordean MasterCard-kortteihin, jolloin asiakas ei tarvitse enää erillistä K-Plussa-korttia Plussa-etujen saamiseen. Yhteistyökortin avulla asiakkaan asiointi nopeutuu ja asiakkaalla on yksi kortti vähemmän lompakossaan.

“Uusi korttiominaisuus on tervetullut lisäetu asiakkaillemme ja uskomme sen lisäävän asiakkaidemme tyytyväisyyttä”, Pekka Nuuttila Nordeasta sanoo.

Kesko (www.kesko.fi) kuuluu maailman 100 vastuullisimman yrityksen joukkoon (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World).Olemme vähittäiskaupan osaaja, jonka ketjuilla on noin 2000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Kauppojemme kautta tuomme elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään.

K-Plussa on Suomen suurin kanta-asiakasjärjestelmä: K-Plussa-kortteja on 3,8 miljoonalla suomalaisella 2,2 miljoonassa taloudessa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.