Kansalaisopistojen liitto KoL keräsi Kuntamarkkinoilla osastolleen kuhisevan parven kuntapäättäjiä ja koulutuksen tulevaisuudesta kiinnostuneita. Vetonaulana oli opetusministerille yhdessä kudottava kaulaliina. Lähes kaksimetriseksi kasvaneen kaulaliinan neulomiseen osallistui reilusti yli 200 henkeä, joista monet olivat kuntapäättäjiä. Neuloessaan he saivat jättää oman kuntansa terveiset opetusministerille toimitettaviksi. KoL kokosi kaikkia eri koulutusaloja koskevat terveiset yhteen. Kaulaliina ja terveiset on toimitettu ministeri Gustafssonille tänään 25.10. Keskeisin kuntapäättäjien lähettämä viesti ministerille oli, ettei koulutuksesta saa säästää vaikeinakaan aikoina. Kansalaisopistoihin kohdistuva pääviesti oli, että kansalaisopistot tuottavat ihmisille erittäin tärkeitä lähipalveluja niin sosiaalisesta kuin sivistävästäkin näkökulmasta.

Kansalaisopistojen liiton kunnallisvaalitavoitteet löytyvät liiton verkkosivuilta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.