Osa Fazerin Sininen maitosuklaa 320 g konvehtirasian pakatuista konvehdeista saattaa sisältää Geisha-konvehdin. Fazerin Sininen on puhdasta maitosuklaata, mutta Geisha-konvehdin täytteessä on vehnäjauhoa ja hasselpähkinää. Vehnäjauho ja hasselpähkinä ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille. Ainesosaluettelossa ei ole mainintaa vehnästä ja pähkinästä. Pakkauksessa on maininta ’saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja mantelia’.

Fazer Makeiset vetää 29.10.2012 pois markkinoilta konvehtirasiat, joissa saattaa olla virheellisesti pakattuja konvehteja. Tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on 5.7.2013 ja valmistuspäivämäärä 5.9.2012. Tuotteet voi palauttaa ostopaikkaan, ostos hyvitetään.

Olemme pahoillamme tapahtuneesta virheestä.

Mahdollisissa kysymyksissä neuvoo Fazer Makeisten kuluttajapalvelu, kuluttajapalvelu(at)fazer.fi tai puh. 09 87621

Fazer Makeiset Oy

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.