Verovuotta 2011 koskevat tuloverotustiedot tulevat julkisiksi torstaina 1.11.2012.

Veronmaksajain Keskusliiton johtava lakimies Päivi Kaari kertoo Veronmaksajien verkkosivuilla, mitä julkisten verotietojen perusteella voidaan päätellä mm. palkka-, pääoma- ja osinkotuloista. Haastattelu on osoitteessa veronmaksajat.fi/julkisetverotiedot.

Kaari vastaa mielellään verotustietoja koskeviin yleisluonteisiin kysymyksiin. Tavoitat hänet numerosta 09 6188 7339 ja 040 581 3430.

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kansalaisten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, jolla on 230 000 jäsentä. Järjestön tavoitteena on kohtuullinen ja oikeudenmukainen verotus, ja se neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.