Salasuhteisiin erikoistunut deittipalvelu AshleyMadison.com kertoo, että itäsuomalaiset ovat netissäkin puheliaimpia ja varmimmin alle 30-vuotiaan kuuman naisseuralaisen löytää Pohjois-Suomesta.

AshleyMadison.com on tutkinut suomalasia verkkopalvelun käyttäjiä ja paljastaa, minkälaisia alueellisia eroja Suomessa on. Missä päin Suomea kannattaa salasuhdetta viritellä – ja kenen kanssa?

Aikaisemmin on jo kerrottu, että Etelä-Suomesta, etenkin pääkaupunkiseudulta, Tampereelta ja Turusta löytyy eniten AshleyMadison.comin rekisteröityneitä käyttäjiä sekä määrällisesti että suhteutettuna väkilukuun.

Itä-Suomesta puolestaan löytyy kaikista eniten naiskäyttäjiä palvelulle. Heitä on lähes 40 %, kun pohjoisessa sama suhdeluku on 21 %. Tunnetusti puheliaat itäsuomalaiset käyvät kuumimpia keskusteluita netissä ja chatin käyttö onkin kaikista innokkainta juuri tällä alueella. Pohjoisessa asuvat puolestaan ottavat rauhassa aikaa touhuilleen. He viihtyvät keskimäärin kaikista pisimpiä aikoja kerrallaan AshleyMadison.comissa.

Salaseuraa etsiville miehille kiinnostava yksityiskohta! Pohjois-Suomesta löytyy kaikista eniten alle 30-vuotiaita, nuoria kotirouvia, jotka etsivät itselleen miesseuraa.

Itä-Suomesta oli rekisteröityneitä käyttäjiä lähes 2000 ja pohjoisessa vain noin 100 vähemmän. Aivan tarkkoja lukuja on kuitenkin vaikea antaa, sillä AshleyMadison.comiin rekisteröityy joka päivä noin 200 suomalaista jäsentä lisää. Kokonaisuudessaan Suomen AshleyMadison.comilla on jo yli 30 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Ashley.Madison.com on maailman ensimmäinen varattujen seuranhakuun tarkoitettu sivusto, jonka on perustanut pettäjäprofeettana maailmalla tunnettu kanadalainen Noel Biderman vuonna 2002. AshleyMadison.com on Facebookin jälkeen nopeimmin suosiotaan kasvattava verkkosivusto, jolla on tällä hetkellä yli 16 miljoonaa käyttäjää maailmassa. Palvelu toimii Suomi mukaan lukien 23 maassa, ja uusi käyttäjä kirjautuu palveluun joka 6,5 sekunti. Palvelu avattiin Suomessa syyskuussa 2012.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.