Kuva tuotteesta

HOK-Elanto ilmoittaa, että sen tällä viikolla myymissä Halloween-munkeissa on ainesosaluettelossa virhe. Irtomyynnissä olevien kuorrutettujen munkkien ainesosiin kuuluu kananmuna. Tuotteessa saattaa olla myös jäämiä hasselpähkinästä. Nämä tiedot eivät ole kuitenkaan käyneet ilmi hyllynreunassa olleesta ainesosaluettelosta. Tuote saattaa näin ollen aiheuttaa allergisen reaktion kananmunalle ja hasselpähkinälle allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen.

Korjaus näihin merkintöihin on tehty perjantaina 2.11. 2012 noin kello 12. Nyt kananmuna ja mahdollinen hasselpähkinäjäämä ovat mainittuina ainesosaluettelossa.

Kyseiset kuorrutetut Halloween-munkit ovat olleet myynnissä HOK-Elannon S-marketeissa sekä Prisma Olarissa ja Prisma Iso-Omenassa. HOK-Elanto ilmoittaa, että tuotetta ostaneet kuluttajat voivat palauttaa tuotteen ostopaikkaan ja saada hyvityksen.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.