Kuva: Merivartiosto / Viestintä

Helsingin kaupungin pelastuslaitos on suorittanut öljyntorjuntatoimia yhteistyössä Merivartioston Merikarhu-aluksen kanssa. Torjuntatoimia on tehty Harakka-Liuskasaaren tienoilla ja satoja metrejä kohti Hernesaarta.

Merivartiosto teki torjuntatoimet Uuninluukun tienoilla Merikarhulta laskettujen pikkuveneiden kanssa. Mahdollinen öljymäärä on tuhansia litroja, päästön laatua tutkii Länsi-Suomen merivartiosto. Torjuntatoimet jatkuvat vielä. Rajavartiolaitoksen tiedustelulennolta saadaan tarkempia tietoja aamulla.

Rajavartiolaitoksen Länsi-Suomen merivartiosto tutkii ja selvittää öljypäästön mahdollista aiheuttajaa.

Asiasta enemmän: Kevyttä polttoöljyä meressä alueella Hernesaari-Pihlajasaari

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.