Anni Nurminen / Kuva: Keskon Viestintä

Anni Nurminen on Vuoden K-kesätyöntekijä ja K-citymarket Loimaan kauppiaspari Mari ja Jyrki Koenkytö Vuoden K-kesätyönantaja. K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtaja, diplomikauppias Tomi Korpisaari palkitsi K-kesäduunikampanjan 2012 voittajat tänään K-Team Päivillä Turussa.

Mari ja Jyrki Joenkytö / Kuva: Keskon Viestintä

Vuoden K-kesätyöntekijä on Jyväskylässä restonomiksi opiskeleva Anni Nurminen, joka työskenteli viime kesänä reilun neljän kuukauden ajan elintarvikepuolella Jyväskylässä K-citymarket Seppälässä. Anni Nurmista kiiteltiin todelliseksi moniosaajaksi, joka on saavuttanut niin asiakkaiden kuin oman työyhteisönsäkin luottamuksen avoimella ja reippaalla asenteellaan.

Vuoden K-kesätyönantajaksi valittu kauppiaspari Mari ja Jyrki Koenkytö työllistivät tänä kesänä kaupassaan K-citymarket Loimaalla 17 kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa. K-citymarket Loimaan kauppiaspari osoitti idearikkautensa kesätyöntekijöiden palkkaamisessa: Jyrki Koenkytö hankki kesäksi Saksasta erityisen jäätelöpyörän, minkä ansiosta neljä loimaalaista nuorta sai kesätöitä pyöräilevinä jäätelönmyyjinä.

Kesko ja K-kauppiasliitto järjestivät K-kesäduunikampanjan tänä vuonna ensimmäistä kertaa kiinnittääkseen huomiota nuorten työllistämiseen. Voittajaksi sai kesän ajan ehdottaa vapaasti

K-ryhmän kauppojen ja muiden toimipaikkojen kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita sekä hyviksi todettuja kesätyönantajia. Molempiin ryhmiin ehdotuksia kertyi lähes sata. Ehdotuksissa kiiteltiin mm. kesätyöntekijöiden reippautta, iloisuutta ja avuliaisuutta sekä työnantajien innostuneisuutta, kannustavuutta ja erityisen positiivista suhtautumista nuorten työllistämiseen.

K-kauppiasliitto järjestää vuotuisen valtakunnallisen K-ryhmän ammattitapahtuman lauantaina 3.11.2012 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään K-kauppiasliiton 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä. K-kauppiaat, K-kauppojen henkilökunta ja keskolaiset pääsevät tänään mm. seuraamaan Mestarimyyjäkoulutuksen finaaleja ja tutustumaan tulevan kauden uutuuksiin uutuustuotemessuilla, joilla on mukana 100 yhteistyökumppania.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi