Kuva: Merivartiosto / Viestintä

Suomenlahden merivartiosto sai myöhään perjantai-iltana hätäkeskuksen välityksellä tiedon Espoon Suvisaaristossa karille ajaneesta veneilijästä. Veneilijä oli liikkeellä alle viisi metriä pitkällä avoperämoottori veneellä. Hän oli ajautunut sivuun reitiltään, osunut kiveen ja päätynyt kaislikkoon. Paikalle hälytettiin Rajavartiolaitoksen veneyksiköitä sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoitoyksikkö. Tilanteessa yksin ollut kuljettaja oli loukannut itseään lievästi. Hän puhalsi tapahtumapaikalla alkometriin yli 2 promillea. Rajavartiolaitos tutkii asiaa ja epäilee häntä vesiliikennejuopumuksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.