Poliisi etsii Tampereelta 3.11.2012 noin kello 23.00 aikaan Hämeenkatu 28 osoitteen Omena hotellilta poistunutta 1965 vuonna syntynyttä Jerzy Winiarskia, joka on sekä Puolan että Yhdysvaltojen kansalainen. Winiarski on ollut majoittuneena juniori-urheilujoukkueen kanssa hotellissa, eikä hän ole tänään 4.11.2012 tullut kilpailupaikalle, eikä hän ole ollut yötä hotellihuoneessaan.

Poistuessaan hotellista Winiarskilla on ollut yllään valkoiset kengät, tummat housut ja V-aukkoinen neulepaita, jonka kaula-aukkoa kiertää vaalea raita. Poistuessaan Winiarskilla ei ole ollut takkia. Winiarskin vaatetus on nähtävissä tiedotteen mukana julkaistuissa kuvissa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista tai muista asiaan liittyvistä tiedoista Pirkanmaan poliisilaitoksen päivystykseen, jonka puhelinnumero on 0718745800 tai sähhöpostitse rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Sähköpostiin pyydetään laittamaan otsikoksi ”kadonnut Winiarski”.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.